Uw tevredenheid is onze doelstelling

Verbafim, uw betrouwbare partner voor verzekeringsoplossingen in Oostende en omgeving. Wij bieden persoonlijk advies en op maat gemaakte verzekeringen die aansluiten bij uw behoeften en situatie. Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Advieskantoor Verbafim BVBA

Advieskantoor Verbafim BVBA

Ons kantoor is een bevoorrecht partner van Axa bank (enkel kredieten LOA en woonkredieten – doch geen giraal geldverkeer of bankagent) en verbonden verzekeringsmakelaar.

 

Ons kantoor is ingeschreven als zelfstandig kredietbemiddelaar en zelfstandig verzekeringsmakelaar voor beleggingen, kredieten en verzekeringen in het register van de verzekeringstussenpersonen onder nummer 68228 A-cB, bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op https://www.fsma.be.

 

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor.

 

Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35, tel. 02/547.58.71 – fax. 02/547.59.75 – info@ombudsman.as www.ombudsman.as

Over advieskantoor Verbafim bvba

Advieskantoor Verbafim bvba is een zelfstandig kredietbemiddelaar en zelfstandig verzekeringsmakelaar voor beleggingen, kredieten en verzekeringen. Gezien onze onafhankelijkheid streven we er dan ook iedere dag opnieuw naar om u bij te staan bij al uw verzekerings- en kredietbehoeften. En dit op een manier waarop uw belang 100 procent centraal wordt geplaatst. Op dit vlak wensen wij ons te onderscheiden van grote financiële spelers waar naast het belang van de klant ook het belang van de aandeelhouder moet worden behartigd. Daarnaast staan wij garant voor een persoonlijke benadering van onze klant, wat een stabiele en vruchtbare lange termijn relatie mogelijk maakt.

 

Omdat zoveel aandacht besteed wordt aan de klant als persoon slagen wij er dan ook in om advies te verlenen die rekening houdt met de eigen behoeftes en de historische achtergrond van de klant. Als onafhankelijk krediet- en verzekeringsmakelaar dragen wij service hoog in het vaandel. Wij staan onze klanten steeds bij voor de invulling van al hun verzekeringsbehoeften en stellen een verzekeringspakket samen op maat van zijn profiel. Dit is mogelijk gezien wij geen binding hebben met enige verzekeringsmaatschappij. Daarnaast kan onze klant steeds rekenen op persoonlijke bijstand in geval van schade, 24 op 24 uur & 7 dagen op 7.

 

De jarenlange ervaring die ons kantoor heeft opgebouwd in de sector zorgt er voor dat al onze klanten, zowel particulieren als ondernemingen steeds kunnen rekenen op een goede prijs kwaliteitverhouding. Naast onze verzekeringsactiviteiten kan u bij ons ook terecht voor u kredietbehoeften. Als zelfstandig verzekerings- en kredietmakelaar zijn wij in staat om steeds goede producten aan te bieden aan onze klant. Zowel op het vlak van kredietverlening, als bij beleggingen kunnen wij u steeds een product op maat aanbieden. Ethische werkwijze en omgang met onze klanten zien wij als een evidentie en gebeurt dan liefst ook kosteloos.

 

Hebt u nog vragen over ons kantoor neem dan zeker contact met ons op en dan tonen wij met plezier aan waarom voor ons het ondertekenen van een contract niet het einde maar net het begin van een vruchtbare klantenrelatie betekent.

Onze troeven

Analyse van uw situatie of uw activiteit

Optimalisatie en realisatie van al uw risico’s

Klant is koning

Jarenlange ervaring in de sector

Vrijblijvend advies

Checkup van al uw verzekeringen

Wat doen wij nog meer voor u

  • Vrijblijvend advies

  • Analyse van uw situatie of uw activiteit

  • Optimalisatie en realisatie van al uw risico’s

  • Jarenlange ervaring in de sector

  • Klant is koning

  • Checkup van al uw verzekeringen

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.